Home Organisatie Producten Diensten Portfolio Resellers Nieuws Contact Support


 
Domeinnamen
Hosting
Fotografie
Portefeuilles
Backorder
 
 
 

 

 
   
 

Pool.com heeft een aantal diensten die de mogelijkheid bieden tot het nabestellen van .CON, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .UK en .CA domein namen. Gratis zoeken in meer dan 20.000 Pending Deletes en expiring domeinen, Een gratis Keyword alert service en nog veel meer.
 
Deze diensten maken het makkelijker voor Pool.com gebruikers namen te zoeken en na te bestellen. Door de software te activeren wordt geprobeerd de gezochte domein naam te registreren als deze beschikbaar komt. Wanneer Pool.com een domein vastlegt voor een gebruiker zal dit tegen een vaste lage vergoeding gaan van US $60,00
 
In het geval dat er meer dan een klant belangstelling heeft voor de naam die succesvol werd geregisterd door Pool.com, zal een veiling bepalen wie de uiteindelijke eigenaar van de naam wordt. De veiling heeft alleen plaats tussen klanten die de domein naam hebben nabesteld. Het hoogste bod vervangt dan de normale vergoeding. En de hoogste bieder betaald het geboden bedrag aan pool.

Alle andere merken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.

© 2000 - 2010 Webformality Nederland

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. KopieŽn, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn verboden, tenzij schriftelijke toestemming is verleend door webformality. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging. Alle informatie en alle beeldmateriaal op deze website, met uitzondering van reclame-uitingen, is exclusief eigendom van webformality tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.