Home Organisatie Producten Diensten Portfolio Resellers Nieuws Contact Support


 

 
 

 

 
   

Contactgegevens
Webformality
Insulindestraat 60
3038 JB Rotterdam
tel: 31-(0)104658585
fax: gebruik email
email: info@webformality.nl
 
U kunt ook online informatie aanvragen via de email .

Bent u al klant en heeft u functionele of technische ondersteuning nodig, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk.

 
Alle domein namen die door verwijzen naar deze site zijn verbonden aan deze website door hun eigenaren. Eventuele domeinnamen die u echter als dubieus beschouwt zullen in eerste instantie door ons administratief in behandeling worden genomen.
 
Webformality is ten strengste tegen het registreren van - en het handelen in, domeinnamen gelijkende aan andermans merk- of handelsnaam. Domeinnamen die wij verwijzen naar onze website, worden individueel getoetst en zijn volgens ons volledig generiek. Mocht u een bepaalde domeinnaam echter als dubieus beschouwen, dan gaan wij hierover graag met u in overleg. Wij verzoeken u in dit geval contact met ons op te nemen via info@webformality.nl
 
Indien een domeinnaam gelijkend is aan uw eigen merknaam, fax ons een kopie van uw inschrijving (Benelux)merkenregister en zet kort uw bezwaren uiteen. Heeft u aantoonbaar recht op het gebruik van de betreffende merknaam dan zullen wij een schikking met u treffen. Deze zal in de regel bestaan uit het eenmalig vergoeden van de reeds door ons gemaakte registratiekosten.
 
Voor .com domeinnamen die zijn verlopen  wegens niet betalen registratie kosten hanteren we de eerste twee maanden na verwijdering uit de whois database de door  Internic gestelde kosten te weten $200,00
 
We wijzen erop dat alle .com domeinnamen vallen onder internationaal recht en nimmer kunnen rechten worden ontleent aan het Nederlands recht.

Alle andere merken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.

© 2000 - 2010 Webformality Nederland

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. KopieŽn, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn verboden, tenzij schriftelijke toestemming is verleend door webformality. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging. Alle informatie en alle beeldmateriaal op deze website, met uitzondering van reclame-uitingen, is exclusief eigendom van webformality tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.