Home Organisatie Producten Diensten Portfolio Resellers Nieuws Contact Support


 

 
 

 

 
   

Vaak ontstaan er in de periode na oplevering van het product of dienst vragen bij klanten. U komt net uit een intensief begeleidingstraject en gaat nu zelf aan de slag met bijvoorbeeld het onderhouden van uw website. Voor de problemen waar u dan op stuit en voor alle andere vragen kunt u bij ons terecht.

Door een upgrade van de webserver is de gebruikersnaam verplicht met domein extentie dus in het geval van gebruikersnaam piet en domein abc.nl wordt dat dan piet@abc.nl.
 
De helpdesk kunt u tijdens kantooruren van 10:00 - 17:00
telefonisch noodnummer 06-54764343 en/of per mail bereiken
 
Om het wachten op een medewerker van onze support afdeling wat aangenamer te maken. Vindt u hier een behendigheidsspel.

Alle andere merken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.

© 2000 - 2010 Webformality Nederland

Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. KopieŽn, aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn verboden, tenzij schriftelijke toestemming is verleend door webformality. Elke inbreuk kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging. Alle informatie en alle beeldmateriaal op deze website, met uitzondering van reclame-uitingen, is exclusief eigendom van webformality tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.